1084

Hai sa radem putin....

Luna in care sunteti nascuti:1-am impuscat2-am mancat3-am lovit4-am cantat unui/unei5-m-am indragostit de6-am omorat7-i-am dat numarul meu unui/unei8-I’am facut striptease9-M-am innecat cu10-Am suportat11-M-am sarutat12-Am facut sexZiua in care sunteti nascut:1- un cersetor2- menajera ta3- o banana4- o furculita5- o maimuta6- un gangster7- un ninja8- un ipod9- prietenul/prietena prietenei/prietenului mele/meu10- o capra11- cainele meu12- tatal meu13- calculatorul14- profesoara de fizica15- vecinul meu16- eu17- un suc18- o lama19- o muratura20- un animal impaiat21- un marker permanent22- un politist23- un ambalaj de bomboana24- o bata de baseball25- psihoterapeutul meu26- sosetele mele27- un membru al tribului ...28- un jucator de fotbal29- un dvd player30- o agrafa de birou31- telefonul meu mobilAlegeti culoarea tricoului/ camasii/etc. pe care il/o purtati in momentul asta:Alb---pentru ca eram drogatNegru---pentru ca eram beatRoz---pentru ca sunt homosexualRosu---pentru ca asa mi-au spus vocileAlbastru---pentru ca nu ma pot controlaVerde---pentru ca ma urascMov---pentru ca sunt dezbracatGri—pentru ca asa fac euGalben—pentru ca cineva mi-a oferit 1 000 000 dolariPortocaliu---pentru ca imi urasc familiaAlta---pentru ca sunt sexy si stiu ce vreaup.s. Si, acum, vine partea interesanta: uitati-va intai la luna in care v-ati nascut, apoi ziua, si, in final la culoarea ce o purtati in momentul cand cititi asta si... formati o propozitie.. :)si, aflati lucruri ascunse despre dvs...deci? ...
0