548

Sakalii se rafuesc recurgand la calomnii prin intermediul companiei de televiziune ”NIT”

Dupa protestul din 03,02,2009 in fata PG, pe canalul NIT la data de 05,02,2003 a fost difuzat un reportaj al Victoriei Filip, la editiia de seara, unde-s vizat eu.Dupa spusele altor, care au vizionat acest reportaj, povestesc ca au difuzat precum ca eu am jefuit o batrana, apoi am mai furat niste roti…Mai mult, ca batrana, stand la pat, povesteste plangand ca eu as fi jefuit-o…Cum am aflat de acest reportaj, am depus o cerere dir. Rezantev de la NIT, sa mi se elibereze o copie a reportajului (contra plata). Cererea a fost inregistrata, dar sub diferite motive i-mi refuza. Mai intai ca nu s-a pastrat, apoi ca in 10 zile imi vor da un raspuns. Dar azi mi-au spus ca in 30 de zile. Apoi au chemat militia lor ca sa fiu condus afara si sa nu-mi permita nici o data sa mai intru la ei.CINE STIE CUM POT SA FAC ROST DE ACEST REPORTAJ, din 05.02.2009, reporter Victoria Filip, difuzat seara, pe canalul NIT?Va multumesc, * cu deosebit respect, Anatol Matasaru matasaru2004@yahoo.com
0