1335

Mircea Snegur si sotia sunt cetateni romani

"Mircea I. Snegur, este cetatean roman, la fel si sotia lui, ex-prima doamna a primului presedinte al R.Moldova! Acest lucru a fost anuntat astazi intr-o emisiune radiofonica de catre Andrei Strimbeanu, scriitor, dramaturg, fost deputat in Parlamentul de la Chisinau si apropiat al familiei Snegur.Asadar, Mircea Ivanovici, fost mare stab in timpul Moldovei Sovietice, cel care ne-a bagat in CSI, a promulgat Constitutia cu ridicolul articol 13 in in care Romana e numita moldoveneasca si a vorbit cu jumatate de gura despre romanismul nostru, acum a ajuns cetatean al Romaniei impreuna cu nevasta-sa, daca nu ma insel - o rusoaica!"http://www.curaj.net/?p=9421"Brega,abia acum ai aflat ? Eu inca anul trecut am scris despre asta chiar pe blogul vostru Da, Alex, acum am aflat, si inca din gura cui!? De fapt, poate am mai auzit dar abia acum m-am intrebat de ce el, Urecheanu si alte lighioane oportuniste au nevoie de cetatenia romana, cumva simt si ei ca se duce de ripa statuletul asta, croit de Stalin cu Hitler?"
0