753

"Pelasgo-Tur" SRL

Pe scurt. Un grup de 6 persoane am dorit sa plecam in Bulgaria la munte. Directorul Angela Ungurean a luat banii in suma de 1200 Euro si ne-a scris un voucher la un hotel. Pe loc in Bulgaria ni s-a spus ca voucherul este fals, si ca ei nu au contract nici cu Pelasgo-Tur, nici cu partenerul lor din Bulgaria si ca nu au primit nici un ban pentru cazarea noastra. Partenerul din Bulgaria care fiind telefonat a anuntat ca ei deja de 3 luni nu mai lucreaza cu Pelasgo-Tur. Am fost nevoiti sa achitam din nou hotelul din banii proprii pentru a ne putea intoarce acasa. La intoarcere ni s-a spus ca banii nostri au fost cheltuiti in alta parte si ca sa acum ei nu au bani sa ne intoarca.Pe cazul dat deja am sesizat Camera de Licentiere, Procuratura Generala, Centrul de Combatere A Crimelor Organizate, etc. Banuim ca au mai fost si alte grupuri victime a acestei companii, in special persoane care au plecat iarna aceasta in Austria. Daca a auzit cineva ceva despre firma data, va rugam sa scrieti.La moment directorul se ascunde, iar oficiul este inchis.Iata asa minuni se intimpla in Moldova:)
0