2121

Judecatoarea Daria Suschevici - complice cu regimul dictatorial Voronin

Judecatoarea de la Centru, Daria Suschevici, care l-a achitat joi pe Ghenadie Brega, azi l-a amendat cu 200 de lei pe Anatol Matasaru, acuzat fiind de incalcarea articolelor 164 si 174 (al. 1 si 5) din Codul de Contraventii Administrative. Cele doua echipe de filmare tv si observatorii care vroiau sa asiste la sedinta au fost scoase afara, cu promisiunea ca vor fi invitate cind va incepe procesul, dar in citeva minute am aflat ca decizia a fost luata, in lipsa martorilor si a avocatului, ceruti de A.Matasaru, si judecatoarea vroia sa-l scoata din sala pentru a nu mai raspunde intrebarilor. A incercat sa se refugieze la presedintele curtii, dar si de-acolo am scos-o, probabil si seful ei a obligat-o sa abata curiozitatea publica de la biroul lui. A refuzat sa comunice cu presa si sa dea explicatii pentru secretizarea procesului, pentru decizia de amendare.Dupa ce am vazut haite de militieni (politistii prin lege si statut sunt aparatori ai ordinii publice si ai drepturilor omului!), cel mai des in civil, care inconjoara omul, il urca in troleibuz sau in masina, isi ascund fetele cu gluga de la canadiana, nu se prezinta, nu-si justifica actiunile, si sunt siguri ca pentru asta nu va exista nici un fel de pedeapsa, poate chiar din contra, avansarea in grad pentru slujire vrednica Partidului, Nasului, capului mafiei, acum vedem ca si procurorii, judecatorii, de frica sau din oportunism se fac complicii acestui regim dictatorial. Ei nu respecta in nici un fel procedurile, prevederile legale, ci fac slalom printre buchiile legii ca sa iasa basma curata si sa nu atinga interesului de clan.Halal!
0