Presedintele Consiliului municipiului Chisinau, Eduard Musuc acuza de intimidare personala si a familiei sale partidele de pe esichierul politic de dreapta si unele mass-media aservite acestora."Unele formatiuni politice au inceput campania electorala mai devreme, cu unele mass-media, de fapt: "Jurnal tv", Unimedia si Pro TV". Prin intermediul acestor mijloace de informare in masa, este atacat Partidul Social-Democrat si eu personal, precum si membrii familiei mele, in special - tatal meu", a declarat in cadrul unei conferinte de presa, liderul PSD, Eduard Musuc. "Tatal meu nu se va intoarce in politica, pentru ca acest domeniu nu reprezinta o sfera in care te angajezi cu toata familia. Daca acest fapt este tolerat in cadrul Partidului Liberal, unde conduc unchiul si cu nepotul, noi nu vom tolera asa ceva", a declarat Musuc. Potrivit lui Musuc, partidele de dreapta sunt "invidioase pe succesele inregistrate de PSD", "ne apropiem de alegeri si lupta este dura".http://www.omg.md/Content.aspx?id=996&lang=1