668

Provocatori pe BPR... :(

De luni de zile, noi, un grup de romani din Tara si din Basarabia, facem eforturi sustinute sa ne cunoastem mai bine, sa ne intelegem unii pe altii, sa discutam civilizat problemele care ne preocupa... si... cred eu ca pana in prezent am reusit un lucru minunat: am reusit sa cream aici, pe BPR, un spatiu comun de simtire si gandire romaneasca... Dar, nu trebuie sa fim atat de naivi incat sa credem ca activitatea noastra nu a fost si nu este monitorizata cu maxima atentie si cu maximum interes de catre reprezentantii "moldovenismului primitiv", asta ca sa ma exprim eufemistic... Acestia si-au dat seama de potentialul pericol pe care il prezinta faptul ca tot mai multi dintre noi/voi isi dau seama ca suntem acelasi popor despartit brutal prin sarma ghimpata intinsa de Stalin si de acolitii lui de ieri si de azi de-a lungul Prutului... Prin urmare, ca sa distruga tot ce am realizat noi, au trecut la atac... Iar atacul lor este dus in mod perfid, cu mijloace murdare, cu insinuari dusmanoase, cu acuze nefondate la adresa romanilor si a Romaniei... cu jigniri pe care chipurile romanii din Tara le-ar adresa basarabenilor... iar tot acest efort cu un singur scop: dezbinarea noastra! Romani, fiti destepti! Nu va lasati dezbinati!!!
0