796

Moldova 1 minte de ingheata apele! Sa-i dam in judecata!

Ma intreb cat se mai poate sa ne lasam calca?i in picioare de ace?ti lingai care se gasesc la Moldova 1?Astazi iar au incalcat drepturile telespectatorilor in cel mai grosolan mod.Dupa ce in prima etapa de Uefa Champions League au fost transmise ni?te meciuri lipsite de orice interes, am ie?it in strada pentru a protesta. Etapa a 2-a ne-a adus meciurile dorite, CFR Cluj ?i Steaua Bucure?ti fiind transmise in direct de postul „public”. Chiar daca telespectatorii au scos din conturile telefonului cate 16 lei, votand pentru cele doua meciuri pe care au dorit sa le vada, a meritat. Steaua, dar mai ales CFR Cluj facand meciuri memorabile, care au adus multa bucurie in sufletele microbi?tilor basarabeni.Imediat dupa ce au fost transmise aceste doua meciuri, lingaii comuni?tilor de la „Saptamana”, peste noapte s-au transformat in microbi?ti(la fel de microbi?ti ca ?i ?eful Volodea). Astfel, doua dintre cele mai mari curve jurnalistice de pe meleagurile basarabene, Viorel Mihail ?i Vsevolod Ciornei, au scris doua mizerii de articole in care au vorbit despre lipsa de calitate a celor doua meciuri transmise de M1. Personal nu am vazut pe niciuna dintre aceste doua marionete comuniste scriind ceva de fotbal pana atunci, dar iata ca in momentul in care microbi?tii ?i-au cerut drepturile, gonflabilele lui Voronin au luat foc.Nu avea sa iau in seama mizeriile din „Saptamana”, daca nu se intampla aceasta incalcare penala pe care au facut-o ce de la M1, astazi. Mai mul?i prieteni intrebandu-ma de ce TRM nu publica rezultatele televotingului, ei votand, desigur pentru Steaua-Lyon ?i Bordeaux-CFR, am decis sa sun la departamentul marketing de la M1 sa vad ce se intampla. Mi-a raspuns o voce aroganta care a zis ca daca ma intereseaza, sa ma uit pe site peste vreo doua ore. M-am uitat ?i m-am minunat! Rezultatele televotingului nu au fost publicate, iar meciurile transmise vor fi, mar?i, Juventus-Real ?i miercuri, Roma-Chelsea. Iar acum parvin semnele de intrebare, care sunt cu zecile: de ce nu au fost facute publice rezultatele televotingului? De ce inca de vineri, gonflabila lui Voronin, Viorel Mihail, scria ca M1 va transmite meciuri de calitate atat mar?i cat ?i miercuri, nespecificand insa meciurile? Marioneta comunista mai mul?umind Adelei Railean ca nu ia in seama dorine?ele microbi?tilor? Deci Mihail ?tia inca de atunci care vor fi meciurile transmise, in timp ce microbi?tii au votat pana luni, adaugand mii de lei in bugetul TRM. Ma mai intreb cum de meciul Zenit-Real a acumulat 25% din voturi cu 18% mai pu?in decat Steaua Fiorentina, iar meciul Juventus-Real mult mai mult? Sunt mai mul?i fani ai lui Juventus decat ai Zenitului in Moldova? Ma mai intreb cine vrea sa vada mai mult A.S. Roma decat CFR Cluj ? ?i cum ramane cu miile de lei pe care le-au cheltuit oamenii pentru a vota? ?i ma mai intreb ce ma impiedica pe mine sa dau in judecata postul public de televiziune? De?teptare Na?iune!!!
0