745

Costopulidis revenge (come back)

Capitolul I: Seara intalniriiPe malul unui lac in centrul altui mal stateau odata Costopulidis si Nimic. Trecura 1 an si deodata Costopulidis intreba pe neasteptate:- Ce faci?- Dar tu? intreba Nimic.Oarecum ciudat acest dialog stiind natura ascunsa a lui Costopulidis si lipsa de reactie a lui Nimic, dar totusi parea sa fie un semn ciudat pentru evenimente care puteau sa aiba loc candva. Dar poate nu.In acelasi timp tot acolo trecea un trecator necunoscut.- Opaaa – spuse Costopulidis- Iti inchipui - spuse Nimic- Eiiiii, cine esti – striga tare tare Costopulidis- da si – intreba trecatorul enigmatic – nu-ti plasi seva- Nu-mi plac pepenii – spuse Costopulidis- Dar mie nu-mi place Windows XP – spuse Nimic- Dar mie da - spuse Trecatorul- Ce da? intreba Costoluidis- Imi place- Ce-ti place?- imi place fotbalulLa rascruce de vremi apuse sub copacul secular stateau trei oameni pierduti in ceata timpului si purtau un dialog demn de cele mai mari opere istorice. Inteligenta lui Nimic l-a facut sa mai dea o intrebare:- Stii tu oare care este aria cercului polihidrometric in raport cu unitatile de masura de pe satelitul X23 al Saturnului, fara a lua in considerare forta mecanica de acceleratie constanta in relatie cu formula lui Tales din Milet.- Stiu.- Bravo – spuse Nimic, Vezi Costopulidis?- Vad – spuse Costopulidis, desi nu vedea nimic pentru ca era deja intuneric- Ascultati, spuse trecatorul, eu am o misiune de indeplinit si am nevoie de insotitori pentru ajutor, Va fi o pricliucenii.- Noi iubim pricliucenii – spuse Nimic - Si eu tot - spuse Costopulidis- Atunci hai sa facem cunostinta- Hai, spuse Costopulidis- Pe mine ma cheama Nimic- Dar pe mine Costopulidis. Dar pe tine cum te cheama?- Dar pe mine ma cheama Nimic. Dar pe tine cum te cheama?- Pe mine ma cheama Costopulidis. Dar pe el cum il cheama?- Nu stiu- Ei, cum te cheama?- Pe mine ma cheama Eufrosinie, dar prietenii imi spun „Suca”- Noi iti vom spune „Compania de Asigurare „Vatra” SRL” bine?- Da, imi place, e mai bine decat suca- Atunci spune ce pricliucenii ai?- Am sa va povestesc in ce consta misiunea mea:Eu am avut o bunica care a avut o vaca pe care nu stiu o chema. Ea dadea lapte si toti eram foarte fericiti pana la verisorul meu nu s-a stricat vintul. Atunci am chemat pe mester care a spus ca partitia e moarta si daca vrem putem sa cumparam alt comp. Sora mea se masturba in timpul acesta in gradina si nu putea sa vada faptul ca cainele a inceput sa se scarpine de purici. Iar tata meu era la uzina de tractoare unde inchidea usa de pe coridor. Uzina era in criza economica si de aceea a inceput sa vanda tractoarele la piata. Mama mea avea o pisica care a atacat vaca lui bunica mea cauzand dureroase hemoragii externe si sor-mea s-o crutit in acest sens, sangele din gradina putea sa curga si din vaca. Iata asa am ajuns eu aici cu voi?- Da, interesant – spuse Costopulidis.- Incredibil - spuse nimic. Si acum noi ce trebuie sa facem?- Trebuie sa indeplinim o misiune imposibila- Care?- Misiunea se numeste „XXX656 ert hfjghfgfgf%6 99000”- In ce constau actiunile noastre si care este riscul de vatamare a sanatatii, vietii si patrimoniului persoanelor implicate? intreba Costopulidis- Nu stiu - spuse Eufrosinie, Un lucru este cert. Trebuie de plecat- Atunci la drum prieteni – spuse Costpulidis
0