745

FxCompany

Fxcompany – o noua companie prin care am avut nefericirea de a activa, este gestionata de un tinar cu virsta in jur de 25 ani care nu are experienta. Cind intrati pe site-ul companiei si accesati pagina suplinirea contului sunt oferite mai multe modalitati printre care si in cash in oficiul companiei, la fel se observa ca aceasta este unica modalitate prin care nu se preiau procente, insa in realitate cind decizi sa deschizi un account in oficiu observi ca esti nevoit sa achiti o prima de 3% din suma depusa pe cont, ceea ce nu este indicat pe site. Insa cea mai mare problema cu care m-am ciocnit a fost scoaterea banilor, astfel spre a economisi 3% am decis sa ii scot prin webmoney, adica sa-I transfer pe cont, insa aici distractia s-a inceput, luni la ora 18:17 am efectuat operatiunea de withdrawal din cont, marti am verificat accountul pe webmoney si nu am avut nici o suplinire, miercuri la fel dupa o mica convorbire cu baiatul care m-a asigurat ca problema va fi rezolvata si in 20 min banii vor ajunge pe cont insa fara rezultate, vineri din nou l-am sunat si am primit raspuns ca pina luni nu se poate face nimic. Respectiv se trezeste intrebarea oare luni vor ajunge banii pe cont sau nu.
0