710

Fostul presedinte P.Lucinschi declara ca il va sustine pe Dumitru Braghis in viitoarea campanie electorala

Fostul presedinte al tarii Petru Lucinschi sustine ca cele mai mare sanse de a forma forul legislativ din 2009 au comunistii, social-democratii liberal-democratii, Alianta Moldova Noastra, Partidul Democrat si Partidul Liberal. Petru Lucinschi a declarat pentru Pro TV Chisinau ca, dintre acestia, va sustine in campania electorala formatiunea condusa de Dumitru Braghis. “Pe Dumitru Brghis l-am sustinut toata viata”, a afirmat Petru Lucinschi intrebat de ProTv Chisinau daca este adevarat ca in vitoarea campanie electorala il va sustine pe fostul sef al executivului. Ex-presedintele tarii afirma ca ii va oferi lui Braghis sustinerea morala, pentru ca il cunoaste ca persoana si spune ca merita sa continue activitatea politica. “Financiar nu am cum sa-l sustin pentru ca nu am afaceri, dar cu cuvantul o voi face”, a afirmat Lucinschi.http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=7374
0