1135

Campionat intergalactic de Sah

Dragi forumisti, am onoarea sa anunt deschiderea acestui concurs intergalactic la care sunt invitati sa participe toti doritorii din cele mai intunecate colturi(teme) ale forumului si/sau a intregului univers, indiferent de limba vorbita, viziunile politice asupra existentei, religie sau a opiniei sale asupra provenientei a tot ce ne inconjoara.Caracteristici:Durata - as soon as possibleParticipanti - cu cat mai multi cu atat mai bineLocatie - http://games.yahoo.com/chSponsor general - BPRScop - restabilirea relatiilor inter-etnice, inter-galactice si inter-rasiale pe baza principiului "egalitate, stima si binevointa"Premii:Locul I - o vacuta de plus si titlul "Intergalactic Chess Master"Locul II - alta vacuta de plus si titlul "Mediocre Chess Player"Locul III - titlul "Resurrector of dead aliens"Modul de desfasurare:Incepand cu data de 04.09.2008 si pana la data de 06.09.2008 se primesc cereri de inscriere. Doritorii sa participe la acest concurs magnific sunt rugati sa imi trimita un mesaj privat in care sa specifice ID-ul de yahoo care il vor folosi pentru a instaura pacea universala cu puterea pieselor de sah.Dupa ce va lua sfarsit perioada de inscrieri, participantii vor fi grupati cate doi aleator cu ajutorul urmatorului Bash script:awk 'BEGIN { srand() } { print rand() "\t" $0 }' | sort -n | cut -f2-Tabelul cu rezultatele gruparilor va fi afisat in data de 06.09.2008 si fiecare participant va primi mesaj privat pentru a asigura informarea acestora.Dupa ce toti participantii vor fi informati despre persoana cu care vor juca, de datoria fiecaruia este sa se inteleaga cu inamicul despre ora si data jocului ca mai apoi sa fiu eu instiintat despre asta. Eu la randul meu voi afisa toate datele pe forum si voi anunta participantii despre camera in care va lua loc incaierarea.Reguli:1. Un joc se socoate valabil doar daca participa cel putin o persoana ca spectator.2. Daca cineva nu se prezinta la ora si locul stabilit, este descalificat.3. Fiecare partida de sah va avea 20 minute limita + 10 secunde adaos dupa fiecare mutare.4. Spectatorilor le este interzis sa dea sfaturi.Urmariti discutia in cauza pentru informatii suplimentare referitor la schimbari si/sau desfasurarea campionatului.Doresc tuturor participantilor succes in instaurarea pacii pe pamant si alte planete prin puterea sahului.***Important***Fiecare grupa a cate doi jucatori vor juca maxim cate 3 partide, castigator se socoate persoana cu doua castiguri
0