Alt jaf la drumul mare facut de comunisti!
Cat mai este pana la 30 martie 2009? 7 luni, nu? Stiti ce mare eveniment se preconizeaza pentru aceasta data? Cred ca ati uitat... Ei bine, in data de 30 martie 2009 Stadionul Republican, care va avea 25 de mii de locuri si va indeplini toate normele FIFA si UEFA va fi inaugurat. Stiu ca ma faceti dement acum, mai ales dupa ce ati vazut cum arata in poze terenul pe care ar trebui sa se inalte falnica arena, dar eu nu spun decat ce am auzit din gura"mielului sacrificat",Vasilica Tarlev. Ex marioneta lui Volodea Voronin ne spunea cu vreun an jumatate in urma, dintr-un tractor care demola "republicanul", ca in 2009 vom avea un stadion nou in locul celui pe care-l demola Vasilica cu casca de muncitor pe cap. Eu inca de pe atunci spuneam ca muncitorii de acolo ar trebui sa fie niste mici supermani ca sa termine lucrarile intr-un timp atat de scurt, dar te pui cu comunistii? Daca Volodea zicea prin gura lui Vasilica...Se mai spunea ca in noua arena se vor investi 35 milioane de euro. O alta aberatie! Nu poti construi cu acesti bani o asemenea arena. Poti construi ceva, dar care va fi putin mai bun decat vechiul "republican".Sa zicem ca prin metoda absurdului se construia acel stadion cu 35 de milioane de Euro. Dar de unde se luau acesti bani? Ei bine, un rusofon care nu stie 3 cuvinte in limba romana, care a eliminat din joc Federatia Moldoveneasca de Fotbal( amintesc ca federatia venise cu un proiect viabil finantat de Uefa) in procesul de construire al stadionului, si-a bagat prietenii in afacere, facandu-le cadouri in valoare de sute de milioane de euro pentru a executa lucrarile la stadion.Cine e rusofonul? Il cheama Andrei Cimil si e directorul Agentiei Sportului din R. Moldova. Care sunt cadourile? Vreo 50 de hectare de pamant in cele mai scumpe zone ale Chisinaului!Banii din loturile de pamant la sigur au fost impartiti deja. Terenul unde se afla fostul "republican" e totul numai ruine, nationala de fotbal va juca la Tiraspol, iar la Beijing ne facem de rasul gainilor.