841

Cu chilotii peste pantaloni

AM VAZUT o femeie imbracata extrem de provocator, cu chilotii peste pantaloni. E de groaza ce poate sa le treaca prin cap femeilor – veti spune – cind vor sa fie remarcate. Asa am gindit si eu. Singurul lucru care ar fi fost sa-i intrige pe barbati era insa virsta femeii: intre 70 si 80 de ani. Si intrucitva strada, unde se lansa noua linie a modei: undeva, pe linga Spitalul din Costiujeni CRED CA NUMAI LA NOI se intimpla sa dai Buna ziua si sa ti se raspunda Sa traiti! Ca sa fortez normalitatea, i-am zis unui domn de doua ori Buna ziua, iar el mi-a raspuns, tot de doua ori, Sa traiti! Macar daca i-as fi fost sef. Oamenii zic Sa traiti! fara sa constientizeze postura in care se pun. Sefii trebuie respectati, deci omului pe care il respecti trebuie sa i te adresezi ca unui sef.UN AMIC, stabilit de multi ani la Londra, spune ca a plecat in Anglia pentru o operatie estetica si ca, spre norocul sau, operatia a fost o reusita: Cum vezi, au doctori buni acolo, mi-au facut transplant de natie. Acum sint englez.Teoria formelor fara fund. Ce e bal ca balul trece. Snopul scuza mijloacele, Sportul de la groapa nu se mai intoarce... schimbi o litera, doua dintr-o zicere foarte populara si totul cade in aberatie. Dar numai o vreme, fiindca si aberatia incepe sa aiba o viata proprie, cel mai adesea hazoasa. Anorexicele din modelling sustin perfect teoria formelor fara fund.MULTE PUBLICATII, dupa ce le lasi din mina, vezi ca te-au murdarit. Nu cu tus tipografic, ci cu jeg sufletesc, cu singe si cu rahat.nu eu am scris-o ... m-a atins ...am postat-o ...intrebare e - cine suntem ?cu ce ne deosebim de alte popoare ?
0