861

(video) Nu-ti face griji, vacutza... Ion Buraga e cu tine ;)

Ieri am discutat despre vacutza din codrii internetului, care a pus pe jar kaghebeul autohton. Se spune ca ea invata la liceu si planuieste, impreuna cu alte liceene internaute, „lichidarea statalitatii teritoriale a statului cu ulterioara anexare a teritoriului la Romania”. Ce sa mai zic?! Va dati seama ca aceasta stire a starnit toate gastele din creierul meu roman. Se atenteaza la sfanta statalitate ocazionala, care ne prinde atat de bine! Cui incurca ea, la urma urmei? Daca vrei, o anini la gat, daca nu - o porti la cingatoare ca presedintele Voronin! ? Monden (video) Nu-ti face griji, vacutza... Ion Buraga e cu tine ;) Tot mai multe cupluri amana venirea pe lume a unui copil (video) Un barbat din Prahova a aflat ca, de fapt, este mort (video) Un preot roman ce slujeste in Italia isi satisface fanteziile sado-masochiste in subsolul bisericii (video) Cea mai criticata reclama a anului A fost creat un pod virtual in mijlocul raului Mur (video) In finala unui concurs din Londra a iesit un muzicant doar cu o singura mana Va prezenta Stela Popa buletinul de stiri de la Prime? (video) Prezicatoarea lui Hillary Clinton este o romanca Un maturator spaniol, chel si cu urechile clapauge, a ajuns mare vedeta dupa ce a aparut pe copertele cd-urilor unor trupe muzicale --------------------------------------------------------------------------------(video) Nu-ti face griji, vacutza... Ion Buraga e cu tine ;)27 Iunie 2008, 08:47Afisari: 191 Foto: jurnaltv.md Ieri am discutat despre vacutza din codrii internetului, care a pus pe jar kaghebeul autohton. Se spune ca ea invata la liceu si planuieste, impreuna cu alte liceene internaute, „lichidarea statalitatii teritoriale a statului cu ulterioara anexare a teritoriului la Romania”. Ce sa mai zic?! Va dati seama ca aceasta stire a starnit toate gastele din creierul meu roman. Se atenteaza la sfanta statalitate ocazionala, care ne prinde atat de bine! Cui incurca ea, la urma urmei? Daca vrei, o anini la gat, daca nu - o porti la cingatoare ca presedintele Voronin! - Sa organizam un breinstorming, ca sa vedem cum facem sa ademenim vacutza sa iasa din hatisul codrului internetic ca sa punem mana pe dansa si s-o dam pe mana KGB-ului sisizat sau viceversa! - am propus eu.- Ian lamuriti-ma si pe mine ce face vacuta, de-i tare periculoasa? - se interesa mos Dumitru trezit din somn.- Vrea sa-i destepte pe romani ca sa-i deie jos pe comunisti, - explica sanitara Vera, revoltata profund.- He, he, de cand se desteapta romanii, de cand ma tin eu minte…, – facu sceptic mos Dumitru si adormi din nou.- Eu zic sa protestam la Consiliul Europei, fiindca ea scrie sub anonimat si submineaza astfel reputatia tarisoarei noastre! – propuse Sobcor. – Or, reformele democratice ce au loc in tara noastra demonstreaza ca in Republica Moldova se desfasoara un proces de detasare crescanda fata de practica restrictiilor si controlului presei si al jurnalistilor din partea autoritatilor de stat. Vacuta si colegele ei nu doresc ori nu sunt in stare sa vada tendintele pozitive in afirmarea libertatii presei.- Sa punem la curent OSCE, CE, UE, alte institutii internationale, misiunile diplomatice acreditate in Republica Moldova, ca procesele de democratizare desfasurate in tara noastra sunt ireversibile! – propuse sanitara Vera- Evrica! – striga Caltanar, fluturundu-si cravata rosie cu buline portocalii. – Am gasit cum s-o prindem! Sa trimitem cativa agenti SIS degizati in buhaiesi prin reteaua Internet, strigand „Jos comunistii!”, si vacutza o sa iasa din anonimat. Cum iese – hende hoc! – arata aipiul!– Sa fie exclusa din liceu si sa nu fie admisa la bac! – striga sanitara Vera.- Sa nu fie admisa nicaieri! Si parintii sa fie alungati de la serviciu! – striga Sobcor.- Daca aflu ca cineva dintre voi a scris “Jos comunistii”, zboara din casa de nebuni! – ne preveni dl Stuh.- Eu am compus o poezie! – striga Cozonac. “Dontuori, vacutza, daca iti cere aipiul, arata-le pootza” - recita el solemn. Scurtoi izbucni in ras, iar ceilalti nebuni tacura ingandurati.Acuma stau si ma gandesc: dar daca descopar intamplator ca vacutza sunt eu, sa raportez SIS-ului sau nu? Si daca nu raportez, nu se va considera ca nu sunt suficient de patriot?Al vostru softver, provaider si pisist, Ion Buragahttp://www.youtube.com/watch?v=ADiGtSB6qyo
0