Amicilor...
Amicilor, fiind romani, sa scuipam pe felul in care ne identifica varonen. Au fost destul de creduli acei care l-au sustinut pe Iuri Ivanovici in PMAN acum 6 ani, dar orice lectie trebuie insusita.Nu va mai lamentati atata ca va opreseaza rusalaii, comunistii. Cand este vorba de dreptul tau, loveste cu pumnul in masa si impune-l.Totodata, trebuie sa tinem cont si de contextul istoric in care noi am devenit “maldaffeni”. Eforturile „marelui proletar” Lenin si al "tatucului" Stalin combinate cu cele a politicienilor autohtoni (sa nu zic comunisti, caci pot fi chiar numit „dusman al poporului” ca si bunicii nostri) si a pseudoistoricilor au facut din basarabeni creaturi aidoma amibiilor si a paramecilor, lipsiti de constiinta, niste maldaffeni veritabili. Rusii nu se afla aici de un an sau doi. Ei in mare majoritate ne cunosc limba (in pofida pretentiilor). Nu o vorbesc din principiu. Cei care nu cunosc, o fac in detrimentul lor. Chiar si cei mai mari nationalisti rusi angajeaza persoane bilingve. Noi, cei care vorbim si ruseste, avem o prioritate — cel care cunoaste multe limbi, are multe inimi — spuneau romanii.))Nationalismul l-a instigat rosca end Co. Transnistria a fost creata cu suportul lui masiv. Romania a fost prea credula cand l-a finantat. Sper ca cei de acolo au inteles acest lucru. Rosca a bagat cutitul in spate neamului romanesc. El se pisa pe romanime. Lui nu-i pasa de limba si de neam. Cei care inca nu au inteles acest lucru trebuie doar sa-si deschida larg ochii.Amicilor, indrazneala va doresc, dar nu si minte fierbinte. Nu trebuie sa fim radicali, cred eu, dar, totodata, trebuie sa aratam ferm mankurtilor si rusafonilor ca noi avem neam, avem casa, avem istorie. Ca noi suntem oameni. Iar cei care ne roaga sa “gavarim pa celaveceski” sunt adevaratii nazisti.