1295

Declaratia presedintelui Voronin ca primarul Chirtoaca sa fie revocat din functie este una absurda, sustin vizitatorii UNIMEDIA

77% dintre vizitatorii portalului de stiri UNIMEDIA, care au participat in cadrul unui sondaj online, sustin ca declaratia presedintelui Voronin ca primarul capitalei, Dorin Chirtoaca, sa fie revocat din functie este una absurda. 11% dintre vizitatori sunt de parere ca, in acest mod, Voronin ii face imagine lui Chirtoaca, iar 7% sunt de acord ca primarul capitalei trebuie revocat din functie. 2% considera ca un astfel de referendum nu va avea loc si tot atatia se arata indiferenti. Sondajul online a fost realizat in perioada 2 – 3 iunie 2008, la care au participat 315 vizitatori si nu nu pretinde a fi o cercetare stiintifica.Amintim ca la 30 mai curent, presedintele Vladimir Voronin a lansat in cadrul emisiunii “Conversatii cu presedintele” o serie de acuzatii la adresa primariei capitalei. “Daca dupa 2009 i-am pune in fruntea tarii pe politicieni ca Chirtoaca... apoi, Doamne fereste! Cetatenii nemultumiti din Chisinau ar trebui sa organizeze un referendum si sa-l revoce din functie pe primar. Eu, in calitate de chisinauean, am sa merg la urne si am sa votez ca primarul capitalei sa fie revocat din functie”, a declarat atunci Voronin.http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=6088
0