Vadim Misin - rasist!
Am citit in ziarul Timpul (numarul de luni, 19 mai, 2008; pagina 3) un articol semnat de Irina Codrean intitulat “Opozitia condamna masina de vot” , care incepe asa: “Vineri, opozitia a boicotat sedinta parlamentului pe motiv ca cei 54 de comunisti resping initiativele legislative inaintate de deputatii democrati. In timp ce protestatarii scandau lozinci anticomuniste, parlamentarii din fractiunea majoritara au examinat si votat intr-un timp-record 11 proiecte de legi incluse pe ordinea de zi….”E ok pana aici. Dar vedeti ce chestie descopar.La sfarsitul articolului dl Vadim Misin (parlamentar rusofil din partidul comunist) a declarat ca :“Opozitia si-a demonstrat slabiciunea, comportandu-se ca o tabara de tigani“.Hm… ciudat, de ce d-soara Irina Codrean nu a comentat nici intr-ul fel declaratia vadit rasista a lui Misin?! Toti tac, ca e comunist, are putere, cu astia nu te pui, nu?… Sau inca mai gandim ca tiganii nu-s oameni, si sa-i dam dracului..? Unde e Procuratura acum? Ah, am uitat, doar e la cheremul comunistilor, nu? Doar noi traim intr-un stat totalitar, dictatorial! Ati uitat?Am scris un mail “turnandu”-l pe Misin Centrului National al Romilor din Moldova, de fapt dnului Nicolae Radita, presedintele centrului (mi-a si raspuns!). Sa vad ce actiuni vor interprinde romii… Sau frica de comunisti le va inchida gura si lor? Sper ca nu.Voi reveni.