Despre moderare si alegeri...
Candva i-am scris de mai multe ori lui Vacutsa sa nu stearga romanii, chiar daca unii din ei isi mai faceau de cap...o tema in forum, trebuie sa fie mai bogata, sa reflecte un spectru mai larg. Cu regret, oamenii sunt asa cum sunt, nu chiar toti sunt educati, delicati, inteligenti s.a.m.d. Chiar si Badea Kolea il vota atunci pe Vacutsa.n-a fost bine cand Vacutsa abuza, stergea... se bucura de "puterea butonului". In consecinta, sa primit cum adesea se primeste in asa cazuri...Subliniez, eu nu sunt adeptul Vacutsei (am fost candva, dar cand el a trasformat metodele comsomoliste in cele parca pro-romanesti, m-am dezis). Si tot in adancul sufletul ma gandesc ca nu intamplator si-a luat el nickul "Vacutza" ca doar stia ca rusalaii porkani asa incearca sa-i injoseasca pe romani. Cred ca a fost implicat in chestiunile de compromis si murdarire a romanilor basarabeni....OK, democratia nu vine deodata. Subliniez insa, ca nu doresc sa am nimic comun cu metodele murdare de rasturnare si a mima alegerile altui moderator. Asa s-a facut la inceput, asa este la mijloc, asa se fa sfarsi.Insa atrag la toti atentie la marsaveniile comuniste si ale rusalailor ocupanti. Ivatati cum ei scindeaza, falsifica, dusmanesc .... Simpalsul daca dorea, stabilea niste reguli de moderare, un super-moderator, o posibilitate de apel ale deciziilor moderatorilor. Dar asa, aceia isi fac de cap un timp, injura si ei mai rau ca cizmarii, abuzeaza - de exemplu RGKot, Chernyi Abbat, Canada1 s.a. Asa facea "parca pe romaneste" Vacutsa... a venit Nigga - alte abuzuri... Asa a piesa de teatru dusa de ideologii comunisti si de ocupatie prin Simpals s.a.m.d.