889

Am o intrebare intrebatoare?

Unde esti Muistul Principal, pederast agramat, ce cunostinte elementare de gramatica nu are??Vino aci bulangiule si apara-ti cauza,caci nimeni nu ti-a interzis accesul si-l rog pe Nigga ca sa nu te cenzureze/aresteze chiar daca ai folosi un alt limbaj.Unde a avocatul tau homosexual, ce a supt *****prin Olanda si te pupa in cur ca pe un frate,caci frati sunteti in Soddoma,sa-ti ia apararea?Ia aminte Traiane si tu Pederast din Nordul Basarabiei,cu atitudinea ta de byk si vafliglot,tu ai prejudiciat mai mult cauza romaneasca,decat eu sau altii ar fi facut-o. Shuher e un exemplu viu:omul e educat si politicos,insa tu ca un porc l-ai injurat.Ce sa creada el despre romani, Pidarule?Bine Muistule si Bykule,atat deocamdata. Iar datorita dobitoacelor de tine si Calicu, Dorinel o sa suga poola,da nu presedinte:))Roscatu ruleste:)!!Mai Nigga,eu m-am enervat si de aia am scris din inima ce am scris. lasa lumea sa ceteasca si nu sterge textul pe o perioada? poate ca cineva vrea totusi sa spuna ceva,ori sa-si traga unele concluzii:)?Noroc si Jios Prostii!!
0