Compania RingoStar :)
Satu la serv. suna mobilul. Numarul este ascuns.el -Buna ziua.. bla -bla. Dvs. Ati cistigat unmobil Samsung bla bla.. Cind ati reincarcat ultima oara contul .. eu - ieri am achitatel - cu cartela Fnatasy (aici imi dau seama cai naiobca la 100% fiindca sunt la postapaid). Trebuie sa cumparati o cartela Fantasy si sa ne spuneti codul. I cit timp puteti cumpara cartela. Eu - spun 15-20 min. Lasati un numar de tel. si eu va sunEl - nu .. eu am sa va sun pe ste 15-20 min.. Tare as vrea sa-i dau pe miina politiei.. Acus incerc sa vad de la Moldcell de pe ce numar mau sunat ... :) Si ma voi starui sa scriu plingere la Politie.ple.. si iumaristi..le-am dat numarul de la cartela (luat din cap 13 cifre) .. :) lau scris si au spus sa nu fac nimic cu cartela si sa astept.Apoi mu sunat si au spus ca pe linga telefon am posibilitatea sa cistig si viza in Italia p/u 2 pers. psc...Iaca astept sa ma sune iarasi sa-mi spuna daca am cistigat Visa in Italia ;)Moldcell mia raspuns ca nu au numerele de intrare.. dar Politia stie de asta si se lucreaza dar la moment nu pot sa le faca nimic gata.. a spus ca numarul cartelei nu este drept. La intrebarea mea ce companie prezinta deja mia spus ca TopMobile .. la inceput era RingoStar :)Iaca asa.. si nu am chistigat Visa in Italia si un telefon new samsung ..jele... :))