656

am nevoie de ajutor 2

Please help!Am 2 tabele: primul (proprietatsi) - un tabel care contsine listate proprietatsile care le poate avea/poseda un produs. Proprietatsile sunt listate in tabel in forma:ID | nume 1 | prop1 2 | prop2 3 | prop3......Al doilea tabel (produse) contsine info despre produs, inclusiv un field cu proprietatsile produsului care sunt in forma:prodID | ...alte fielduri... | proprietati 1 | .....alte fielduri..... | 1,3,4,5,6,7,2 | .....alte fielduri..... | 2,6,8,14,15,17,3 | .....alte fielduri..... | 9,14,16,23,24,34,Am nevoie de asha un query cu care sa selectez (o singura data) toate numele proprietatsilor care sunt prezente cel putsin o data in tabela produse (coloana proprietati) macar o singura data.Eu am incercat in felul urmator:SELECT DISTINCT p.ID, p.nume FROM proprietatsi AS p INNER JOIN produse ON p.ID IN (produse.proprietati)dar primesc ca rezultat prima prop din fiecare row. Adica daca ash lua datele care le-am pus mai sus ca exemplu atunci acest query imi da ca rezultat numele proprietatsilor care au ID=1,2,9 dar mie imi trebuie sa le arate pe toate (1,3,4,5,6,7,2,6,8,14,15,17,9,14,16,23,24,34)Ceva sugestii? Ce am scapat/gresit eu in query-ul de mai sus?Multsumesc anticipat.any ideas?
0