648

Propunere!!!

Stimati bastinasi ai KEF-ului va aduc la cunostinta, conform legii nr. 148 din 1.01.2007 "Z*** de fum" (Saturat), ar fi de dorit sa schimbam localul![!] - Priviti imaginea.[Pulicitate] - Local linistit, o muzica lenta ce nu iti incurca sa discuti, sunt doua camere unde una e pentru fumatori si alta nu. Propun sa stam in a cea pentru ne fumatori, cei ce vor dori sa fumeze tare, vor iesi afara :).[Cum ajungem] - E simplu, de la Cinematograful PATRIA, este un drum alaturi intre parc si cinematograf. Deci mergeti pina dati de mai multe baruri printre care se afla si fostul Bar ENIGMA(nu mai stiu daca exista). Pai cum ajungeti acolo primul bar in dreapta.Eu pe net nu voi aparea. Daca decideti sa facem KEF Offline acolo, ma contactati la nr. de telefon mob. Puteti sa imi dati doar un beep si eu va voi telefona ;)Am nr. de telefon a lui revv si profiler :) daca sunteti deacord sa meregeti acolo ma contactati.Daca ne intilnim in alta parte e OK, dar sa nu fie local pentru fumatori ...P.S. Sper sa va placa ideea cu local unde nu se fumeaza.
0