Psihologia celor bogati...
Ita un fragment din piesa de teatru "Hell" de Lolita Pille . Va rog sa va dati cu parerea dupa ce il veti citi...***Sunt o japita. Sunt tanara, extrem de bogata, frumoasasi foarte rafinata. In agenda am 500 de numere detelefon la care nu sun niciodata, in loc de creier amun card, in loc de nas am un aspirator, in loc deinima n-am nimic.Opulenta noastra izbitoare si stralucitoare nu e decato fatada.Bani, droguri, amici, case unde vrei si unde nu vrei,relatii peste tot...De fapt n-ai niciodata nimic de facut.Si atunci, te scuipi in gura cu toata lumea.Pentru mine...lumea e prea mica.La 8 ani am inconjurat-o deja de doua ori, inbusiness class...Voi aveti o familie, un job, o masina, un apartamentla care n-ati terminat de platit ratele. Ambuteiaje,slujba, nani, stiti sa va reparati televizorul, iardoamna gateste bine. Copiii vostri poate vor locui,daca se vor descurca, intr-un spatiu mai mare decinzeci de metri patrati.Noi?Noi suntem cei care putem face totul, pentru ca putemcumpara totul. Incalcam intr-o veselie toate regulile,caci legea celui bogat este intotdeauna cea mai buna.In masinile pe care le gonim cu peste doua sute laora, amestecam alcoolul cu canabisul. Canabisul cucocaina. Cocaina cu ecstasy. Luam Prozac, asa cumluati voi aspirina. Ne vine sa ne sinucidem de fiecaredata cand ne uitam in extrasul de cont bancar. Da, ecu adevarat rusinos cand te gandesti ca in alte particrapa copiii de foame, iar noi ne varam cu ghiotura sipe sub nas, si in nas. Iar victimele voi sunteti.La ora la care voi va treziti sa mergeti la smotru,noi ne culcam, beti si fericiti ca am spart intr-onoapte o suma egala cu cheltuielile voastre pentruhrana pe o saptamana, ba chiar egala cu chiria, dacanu chiar cu tot salariul vostru.Si, ceea ce este mai rau este ca ni se pare normal sica vom face la fel, si maine, si poimaine si infiecare zi.Scopul meu este sa oftic lumea.***