Pentru totzi cei ce se cred mari! Sintzetzi de KKT!
Ai orizonturi largi insa-i o mica problemaCaci fereastra camerei tale are vedere la ghenaStai cu ochii-n tavan infipt in patReflectezi beat la ce kkt mare ai fi realizatTi-e lene sa te misti constati ca putiSi n-ai nici o idee-n cap deci ai vreao normal sa putiVecinii te plac si te prefaci ca ii respectiDa` esti satul de cainii si copii lor infectiTe pisi pe pereti ganditu-te la mancarea preferataSi ce bine era in liceu cu vodKa si tigari la bucataIn noptile in care nu pui geana pe geanaStai calare pe damigeana cu mana tremurand pe canaGanditute cum sa treci un kil de marfa prin vamaAi sparge o banca da` stii ca esti prea prostSi nu poti sa-ti faci de azi pe maine un rostSchimbi canalele tv da` nu schimbi sosetele cu zileleIti da mata bani de tigari bei cola cu kileleDin calendar degeaba zboara fileleRefren(x2):Asta-i cronica unei senilitati prematureSi reactia intarziata a unei minti imaturePrea bolnav sa munceasca prea fricos sa furePrea mandru sa ceara multumit sa-ndureVers 2:Cand n-ai la ce sa renunti simtiCa ai putea sa muti muntiN-ai facut nimic n-ai cu ce sa ne-ncantiO arzi ca un sinucigas las cu gandu` la sfoaraCa un gras in impas dupa deceptia alimentaraSa stii caci inca o sanatate mentala precara Poa` sa moara-n p**a mea daca-asteapta sa moaraCat esti tanar n-ai bani dupaia poate aiTe f**i in ei te bucuri prea tarziu si putin Caci acum vrei sa stai singur cu parintii la masaSa umbli poate de nebun in p**a goala prin casaSa nu te-ntrebe nimeni daca mananci ce-ai facut,unde te duciSa te trantesti de dimineata in patu` tau beat muciZambiti umpic va rog a mai trecut un anMintea e la padure deja si a ramas fara planCum ziceam, cand ziceam, ce ziceam?Intre timp am uitat despre ce vorbeam