Raspuns:de ce mobilul trebuie sa aiba camera foto incorporata (pentru CACO&Frectie)
CACO, ma zakalibesti tu pe mine dar iti raspund: cel mai important e ca mobilul sa aiba camera photo incorporata, tu ai auzit de voyeurism & invasion of privacy? cu alte cuvinte lumea sa creada ca tu folosesti mobilul, te uiti la mesaje, controlezi (p.izdulitzele agatate pe strada) dar tu in realitate sa faci poze, asta e cel mai important, fie si calitatea de 1.3 Megapixeli... stiai ca in Japonia in anul 2004, 60% din toate mobilele vindute avau incorporata camera foto? iar in 2005 numarul mobilelor vindute cu camera incorporata a crescut amu tu o sa-ni zici de aparat foto digital adevarat (de care eu de-acum am) si ca calitatea pozei e cu mult mai buna... d-apoi bai, lumea vede ca folosesti acel aparat digital, e pentru famile, turism sa trimiti pozele prin e-mail la familie si prieteni etc... dar acuma despre mobil cu camera foto incorporata: ai auzit de paparazzi, ai auzit ca in multe tari acest lucru e interzis (sa faci poze fara stirea celui pe care fotografiezi)? si tocmai aici e tot kaiful: sa incalci legile, sa faci poze acolo unde e interzis, sa fotografiezi p.izdulitzele fara ca ele sa stie ca le fotografiezi ( vine vara, fetitze in fustitze, si p.izdulitze :) ) ... amu spune-mi tu, cu o camera adevarata foto digitala tu o sa poti face poze fara ca lumea sa te vada ca-i fotografiezi? dar cu mobilul cu camera foto incorporata, lumea crede ca tu iti controlezi apelurile dar in realitate tu faci poze, ai intels acuma bai ciukcea? Nenea Frectie: mobilul cela de care te lauzi tu ca-l ai de citiva ani e vechi ca ma-ta. eu am avut de-acuma 3 mobile timp de citiva ani: un Nokia, un Motorola si un Siemens ... insa abia acuma imi iau mobil cu camera incorporata si o sa ma ocup cu voyeurismul la voi pe plaja nudista in Romania sa va fotografiez p.izdulitzele voastre (pe sor-ta si pe prietena ta) si sa bag pozele pe internet sa admire toti userii p.izdulitza surorii tale... pariez ca n-ai auzit de voyeurism si ca nu ti-a trecut niciodata prin cap sa faci poze la gagici dezbracate pe ascuns fara ca sa te stie ca le fotografiezi (ele cred ca vorbesti la mobil) si ini bag chishioru in mobilul tau care-l ai de citiva ani vechi ca ma-ta!!