ei foot , da Voronin intruneste toate conditiile pentru un presedinte , Tarlev in genere a fost un talent de prim ministru , de Greceanii nici numai vrb .
...In context, vicepresedintele Legislativului a mentionat ca a adresat o scrisoare Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptie prin care a solicitat examinarea acestui proiect de lege si impactul implementarii propunerilor deputatului PD, Valentina Buliga, asupra activitatii unitatilor farmaceutice din tara....
gata , miine o aresteaza , poimiine o judeca si mai poimiine va minca in inchisoare , fix ca Urechean , fix ca Filat si ca toti ceilalti . Fie ca e drept , fie ca nu , oricum nu vei influenta asa tare deoarece vojdiu ii de 100 de ori mai atins in domeniu ista si nu-ti va permite sa faci orice .
...Potrivit vice-presedintelui Parlamentului, situatia actuala din municipiul Chisinau este rezultatul "implicarii administratiei publice locale in declaratii retorice sterile si contrapuneri de dragul efectului de imagine si a unor posibile efecte electorale"....
aha, fiecare cyte un post de radio shi la spalat creierii chetatsenilor.. "megafoanele au ieshit din moda.. le'au lasat pentru primar - deja :)
_magnum_...ei foot , da Voronin intruneste toate conditiile pentru...
nu "kasi"... lume, haideti sa fim seriosi...trebuie sa acceptam ca Dorin e u baiat destept, poate capabil, dar NU A FACUT NIMC deosebit pana acum in Chisinau! neglijand motivele, rusii sau comunistii...dar nu a facut nimic...
brunescu...neglijand motivele, rusii sau comunistii...
nu ai cum sa le neglijezi..Toate pirghiile prin orice primar poate sa lucreze efectiv,nu i se supun,de la politia municipala pina la consiliul municipal..
brunescu...dar NU A FACUT NIMC deosebit...
ce deosebit vroiai,cind omul lupta contra sistemului..Abia ajung bani sa plateasca cheltuielile de intretinere (salarii,compensatii)
sa-l pupe-n cur pe voronin, sa fie corupt si sa nu se "viibeasca" cu corectitudinea lui de a fi, cu incercarea de a aduce in tara/capitala macar o tara din uniunea europeana
imi amintesc de un topic in care se mai luase cineva de Chirtoaca...in perioada aia cu scandalul de la Directia de Sanatate.Lumea zicea ca Dorin e la Bucuresti,cauta sponsori. insa, in Iasi circulau mass-urile pe mess, intre basrabeni, pe 28 noiembrie in sediul PD-L vine Dorin Chirtoaca sa discute cu tinerii basarabeni din Iasi! Sa va mai spun si cu ce concluzii a iesit lumea de acolo?! VOTATI PL!si atat!
Stimate Doamne si stimati Domni va rog sa publicati acest articol in ziarul dumneavoastra. Cu multumiri va doresc succes in activitatea dumneavoastra.
Rusine !!! Basarabenilor cu cetatenie Romana. V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.
Mircea Moise nascut Basarabean. Rusine !!! Basarabenilor cu cetatenie Romana. V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.
Mircea Moise nascut Basarabean. Rusine !!! Basarabenilor cu cetatenie Romana. V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.
zato el suji ciotka.... din baklajka
imi amintesc de un topic in care se mai luase cineva de Chirtoaca...in perioada aia cu scandalul de la Directia de Sanatate.Lumea zicea ca Dorin e la Bucuresti,cauta sponsori.
insa, in Iasi circulau mass-urile pe mess, intre basrabeni, pe 28 noiembrie in sediul PD-L vine Dorin Chirtoaca sa discute cu tinerii basarabeni din Iasi!
Sa va mai spun si cu ce concluzii a iesit lumea de acolo?!
VOTATI PL!si atat!
Cine poate sa imi zica unde se poate de gasit filmul LUCEAFARUL, regizorul nu-l stiu!
http://www.unimedia.md/sys/img/news/8584.jpg
Persoane necunoscute au scris pe peretele redactiei ziarului Comunist: „Mai bine mort decat comunist”
Stimate Doamne si stimati Domni va rog sa publicati acest articol in ziarul dumneavoastra.
Cu multumiri va doresc succes in activitatea dumneavoastra.
Rusine !!! Basarabenilor cu cetatenie Romana.
V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.
Mircea Moise nascut Basarabean.
V-am primit in Romania ca sa scapati de comunisti iar voi tot pe comunisti ii votati si in Romania.