773

Discutii intre doi !!!

Serii: Jora, la mine sau codofocat toate photoSerii: sau facut verziJora: adica?Jora: ia ibuJora: cum?Serii: pe urma eu am formatat compulJora: shi?Serii: acolo o galocika Serii: si acum nu pot intra in ele, spune acces deniedJora: mdea... shota nu intseleg de ce...Jora: unde ai pus tu galochka?Serii: galocika cineva o pus, si ele toate se codauSerii: hz, nu mai tin minteJora: iati shi huinia...Serii: mdeaJora: mai multe informatii tre...Jora: ian aminteshtets...shi tsii minteSerii: insasi file sa facut verdeSerii: chiar shi word, nu deschide doc fileJora: antivirus ai?Serii: daJora: care?Serii: NOD32Jora: Jora: mdea...Jora: fai updateSerii: ce e?Serii: el singur face postoeanoJora: stai pe winxp?Serii: daSerii: NTFSJora: okiJora: fotshile nu se deschid...daJora: imaginea e verde sau fishierul?Serii: nu, deloc, nici muzonul, nici docSerii: nimic din papca ceea vecheSerii : cind am formatat compul eu am schimbat userulJora: in rest lucreaza?Jora: nu conteaza.Serii: dar acelea erau codate de alt userSerii: daSerii: restul lucreazaJora: okiJora: vad cu ce te pot ajuta...--------------------Dupa Jora ma intrebat de ce i sa intimplat asa lui Serii :D
0