stupid chatterz =)
Session Start: Wed Sep 21 14:06:27 2005Session Ident: kagome (sdgadsfg@host-212-0-213-148.mtc-ns.md) tu pi sini vrei sa gruzesti a? amush ii oara 3 deamu.. si? si ? ? ? ? ? ? oare disara a sa ploaie ? nu hm, da iaka eri o plouat cind pi la vreo 12 dimineatza nam vazut asl? cu shine ? ? cu shine ? ? de unde esti nia ini pare ca oleg nu are bani sa vie acasa esti din nis? ? cit ii oara ? 2 9 ora 2 si 9 min a eri pe la oara asta eu am fost la magazin da esti din nis????????????????????? shi zi ii az? miercuri esti din nis??????????????????? vineri ma duck la strins poama da oare vineri na sa ploaie ? nu ma inebuni vreu sani cumpar umbrela am vazut una buna la magazin esti prost???????? stai ca ma duc ca hamaie cinele la poarta sa vad cinei da cine esti? trebuie sa vie un vecin sa cumpere jin bun a nui nime o trecut vecina cu caprele la deal amu? da cu caprele ? da interesant di shi caprele ia nus cu turma pe deal la oara asta tu poate aiuresti? cred ca is bolnave, cum crezi ? poate invers da amu nui rentabil sa creshti capre pentru ca lina de oaie ii mai scumpa cu mult shi laptele tot ii mai scump da nu ma intereseaza cit ii oara ? 2 si16 ii tirziu deamu sh eu trebu sa ma apuc de sapat in gradina dute mai am vreo doua zile shi termin da ce esti singur? azi ii joi ? duminica inseamna ca eu ma duck la piata ce sa faci? niam luat duminica trecuta caloshi de la piata sh no trecut nici 3 zile shi so rupt ok si vreu sani eu altii am auzit ca la noapte a sa dee inghetzu sa teingete pe tine unde so dus vasea ? care? aaa el cred ca amu imbla shi cauta truborezu ca vre sa larjeaska cotetzu oleaca ?/ da cine esti? eu iam spus sa sheara de la Dima da ii is sfaditz ? cit ii oara ? si 21 da si nuai ceas o kikat eri o ratza kloshka danu rspunzi la intrebarea mea? offff nu shtiu cind a sai mai scoata ca iaca vine iarna estinebun daara nu shtiu di shi da ratzile estea mute tat timpu kika closhte taman cind vine inghetzu nu shtii shine vre sa cumpere oua ? nu stiu vecinul meu ave un copac de agute drept unde creshteu ratzile sh ratzile o mincat agute sh o murit bun eu plec nish do dovidit sa le taie macar auzi da cit ii oara ? nu stiu iaca niam adus aminte trebu sani cumpar shi baterie la ceas cind ma duck la piata da azi ii duminica precis ? da da tu nai vazuto pe Valea az ? care vale?????????? cred ca ii la piata shi ea nu stiu da chiar saracu Oleg nare bani sa vie acasa nu shtiu shi a sa faca da nui stiu da tu cine dracului esti??????? eu vreu sani cumpar umbrela ? tu ai umbrela ?Session Close: Wed Sep 21 16:50:20 2005