726

Problema neplacuta cu SUN Internet

De azi dimineata trebuia sa am conexiune de 256 kbps, insa nu aveam netin genere, doar www.suninternet.md functiona. Am crezut ca problema e la mine insa dupa cateva ore de chin am sunat la support si mi-au spus ca trebuie sa setez ca ip, gateway-ul, etc sa fie setat automat. Asa si am facut si tot nu functiona. Dupa ce am sunat inca odata mi-au spus ca nu am trafic de zi. Insa in realitate mi-au mai ramas 929MB de trafic de zi. A trebuit mult sa explic ca eu am trafic de zi. Dupa 40 de minute conexiunea s-a restabilit. Ma bucur ca totul s-a rezolvat pana la urma insa este foarte neplacut.Neplacut mai este un lucru: la site-ul cu statistica nu mai este scris deja cat mi-a ramas. Mai inainte era scris in partea dreapta sus ca mi-a mai ramas atata trafic in MB si in procente. De ceva timp acest lucru nu mai apare. A aparut insa inca o conexiune acolo, adica inca un radio button si nu inteleg ce reprezinta. La oficiu central mi s-a spus ca sunt ceva probleme "de la server". Vreau sa stiu daca la alte persoane au mai fost asa probleme.
0