1024

cand m-apuca muza...

Nado Fedea, nadoNoaptea. Ora exacta 23:40. Inca is la lucru. Stau pintru un patan. Da sei si fasi. Trebu, tem bolee cind stii ca ai datorii tapini, atunsi nu pre ti gindesti ci tii somn. Nado Fedea, nado. Ascult muzica, macar asta ghini. Astept si si termini de kaceit Linuxu, CD1, selilalte deamu li am. Trebu di trecut pe Linux si tocica, nerealino prosta si stai pe mazdai. N-o mai ramas mult, da terpim noi, glavna s-il videm terminat, si iaca-tunsia ghini. Cum pun Linuxu in loc de mazdai intai si intai ma invat ghini a-l nastroi, dupa asta vreu tari si ma apuc di izucit C++. Nado Fedea, nado. Daci seva nu si prinesti mai intrebam di Iura, pini si el la mini ii „my big brother” in Linux. Da daci tari a si vrem, a si fasim, si tat a si sii ciotca. Mandrake, asta a si sii prima versii di Linux, da poate si ultima, hren ivo znaiet. Az am baut jin si am mincat plasinti caldi, Sasa o adus, si noi doi am tras cite vo 200g. di jinici si am zacusit cu plasintali, o mai ramas jin in butilci, da noi cu jinu nu pre, ma rog din cind in cind impotriva radiatiei si poati citi uleaci. Plsaintili, apropo erau cu brinzi si cu cartoafi. Nado Fedea, nado. Nii dor di vari, nii dor di mototicli, nii dor di masini. Da digrabi pa libomu ii vara, s-as ni cataim cu mototicla, cu masina nustiu cind, ci am vinduto. O terpim noi s-pi asta. Da cind nioi lua un aparat, ooohhh, asa micitaesc la o Bahi, da poate a si tat ghini soi ave si Bahi, si la urma urmii, ci nus eu sel mai prost di pi lumea asta, oi munsi insetisor, si mototicli ni-oi lua, vreu un MT, da vreu si-i fac un tiuning tapan, ci nis si nu-l cunosti cii MT. Fantazie cum di facut ta esti, cu capica la moment ii mei slab, da sa rezolva el si asta. S-as mai vre una la moment, as vre s-ma-nsor. Nu pre este cu sini, cac ni cac ai vast multi fanati di compuri si di masini si imbli dupa fete? Nii ta fetili ini plac, sinci-s tari, da prosta n-am vremi pintru dinsili, da nis eli pintru mini, e, lasi, sa rezolva el si treaba asta, ma rog, ci nu mai sint eu chiar sel mai frumos din lumi, daci nis sel mai urit tot nus. Nu-s si gata. In general, am multi planui in viati, da cu vremea ii mai greu, in orsi caz, vreu si dovdesc in viata me si am un BMW, un MT, si ma-nsor, si-nvat programarea in C++, si ajiung o bucatici di hacker, si cint ciotca la ghitari, si cam atita. Nado Fedea, nado. Eu cred ci nii ni-ajiunji. Prosta si stiu lucrurili estea ciotca, si nu ma fac di rusine. An zis ci mai ghini ini fac planuri pintru mai putini, da dac-oi fasi mai multi mai rau ta na si sie, da daci a sini pun in plan multi pricoali, si n-as fac cum am zis, apu asta deamu ii mai rau. Minii luni, hatea eu deamu di 16 minuti is in luni. Apu asta insamni ci minii marti. Uleaci ni-a minca, da terpim noi, amus ma culc, da si ti culsi fari si maninsi nu mai esti mari pristuplenii. Pa libomu cind dorni nu simt ci tii a minca. A si ma scol mini dimineata, hatea nu mini da azi, mam zaparit pa polnoi, sa si maninc ciotca, in primul rind a si trasnesc un ciai cu nisti piceni. Eu dimineata altseva nis nu pot minca. Amu ma duc sma culc... prodoljanie sleduet...
0