876

Zodiile

Discutam despre zodii cine si ce crede despre asta ... Ce cred eu:Sunt niste prostii alcautite de oameni:caz:"Asculta dinineata la goroscop ca ati sa fie atenta pe la drumuri" si merigind pe drumuri pur psihoologic distrucsa si crede in ele la nebunie ca ea mai spus cindva si sa intimplat c-am asa ceva, si merge pe drum si se uita ca o nebuna la masini si ce crezi la un drum o paleste o masina... se pune intrebarea de ce? Pai eu am mai spus si ma spun ca tot daca vreai psihologic iti faci cu minulele tale ... Ei si daca nu credem in ele pentru cu au fost nascocite ? de ce are nevoie lumea de ele ? ori cine are nevoie de ele ?Ce ne spun astrele ca nu ca cu acea zodie ele se plac numai fizic cu acelea o sa fie o familie super cu acelelate nu pot sa fie impreuna ... (si in ele cred cel mai des partea demenina)Pai e de ajuns sa creada parintii si copii sunt imbolnaviti de aceasta boala de a crede in ceea ce nu exista ... in ceea ce este compus de cineva ... Psihologic fetele sunt distruse cu prostiile acestea ca asa si nu altfel si sufera cine ? Pai imi place deseori din acele fetele acelea care dupa zodii nu poate sa fim impreuna de ce ?Multi se iubesc la nebunie si ramin impreuna chiar daca ei dupa zodie nu pot sa fie impreuna ... Daca crezi in zodii este o boala psihologica dupa parerea voastra ori nu ?
0