729

Face sau nu pentru slava si respect sa te gruzesti sub Linux aici gasesti raspunsul !!!

Mishka nu te supara aista ii ultimul mesaj dea meu pe forum.md ii cam lung dar teas ruga fara maturi !!!//for novicioshi in IT mai ales cei care au mirosit linux.Sovet pentru nocinaiushie in IT mai ales sub linux vo pervih ginditiva daca asta nahui va trebu, blea cite nopti nedormite shi cite teolci praibite pe urma mai cauti cite o parnuha ca sa dracesti ca cit poti blea sa lucrezi sub linux !!! Cind incepi sa vtiknesti mult in linux incepi sa ai restante la facultate sau doi la scoala imbli ca un marazmatik care gindeste ca totul ce este in jur e huinea si iar vii acasa si iar linux blea patani vnature uiti si de teolci. daca studiezi linux din motiv $ , am auzit ca in .php se face capusta bine shi sub windows. da daca totusi teai apredelit !!! this is for you : primul lucru carel faci te lepezi de lamerie si incepi sa treci prin chinurile Linuxului ca sa prinzi la minte shi smecherii IT, insasi sa cunosti doar linuxul si retelele e cam putin si cu asha znanii ai numai pagoane de lamer "asta in cazul daca vei folosi exploituri fara a cunoaste programarea" SI TE POTI ANGAJA numai la cafe internet sau la vreun bar cu vihod ininternet :) Combinatia intre Linux cu C# sau cu C++ cu assembler sau voshe combi toate 4 in una si atunci tot poti sa nu fii mare cicat iti pare cind studiezi una ca pizdets cite stii dar cind incepi sa studiezi mai departe vezi ca parka vtiknesti citiva ani sub linux si cind intilnesti un mujik care tot bazareste despre linux shi vseo takoe shi iara te vrubesti ca nici un cicat nu stii fata de el shi asha mai departe pina ce devii barbos shi paros la coaie ... , multi lasa in pula linuxu din mai multe motive :primul motiv shia gasit baiatul padruga "prietena" si cu darcitul pizdets shi cu linux capets. al doilea motiv se zaibesk patanii sa farime mintile cu linux. al treilea motiv de lepadare a linuxului ajung la programare shi spun nu evo nahui de "hacker".Eu de trei luni incoace lucrul bun ce lam facut e ca am lepadat fumatul. In linux nu prea mam gruzit in aceste trei luni si in acest timp nu am avut gliukuri prin jisuri deal de kernel panikIn shimb imi caut o prietena hotea numi caut ele ma cauta da pina ma apridelesk cu cine acolo poate voshe arunc compu de la 11 etaj na*hui. Asa ca un sovet va dau dintai gasitiva prietena si mai apoi vedeti daca va mai trebuie linux.Cel mai mare marazm pe care il am eu e ca fac facultate la arte plastice si design si nam cu cine bazari acolo despre compuri si IT adica am numai cu un om caruia cu 3 ani in urma tot eu i-am povestit despre linuxsi o naberit ciuvaku opit de la mine da paliubomu e sub nivelul meu shi ii gruz caroce si acum vad ca nu degeaba i-am povestit dar asha in special gruz toti la noi vorbesk acolo despre arte caroce pizdets :/ ...
0