758

Cum ar trebui sa procedeze Alocard!

Pasul lui MoldCell de a schimba tariful pe Alocard in unul unic,ar putea fi facut mult mai cu cap,dupa parerea mea.MoldCelul daca se gandeste atat de mult la utilizatorii sai precum spune,mai ales la studenti. trebuia sa faca un lucru destul de evident.Putea sa emita doua platforme de tarifare,sa zic asa.Adica inca un tip de Alocard,precum s-a procedat demult si in Romania.Daca sa luam exemplul lui CONNEX,atunciacesta are 4 tipuri de cartele bazate pe sistem Pre Pay.1.este CONNEX GO,acesta are 6 luni valabilitate credit + 6 luni perioada de gratie,avand tarif ceva mai mare pt.convorbiri din cauza e 6 luni aciva.Apoi merg 3 tipuri de cartele KAMARAD,acestea au valabilitatea creditului doar 2 luni,in schimb tariful pt .convorbiri e mai mic.Exista KAMARAD Weekend - mai ieftin in Weekend si dupa 23.00.KAMARAD Seral - mai ieftin dupa 18.00si Weekend,avand tarif ceva mai mare ca la KAM Weekend.Si inca unu KAMARAD 5 - iti alegi 5 numere preferentiale din orice retea cu care vorbesti mai ieftin(ceva analog Familly$Friends). Ce-am vrut sa zic cu astea,MoldCell putea proceda la fel,propunand Alocard cu tarif unic celor care suna mult in afara retelei,aici el este perfect,sa fim de acord,ca e mai iftin de a suna de pe el in alta retea decat de pe TEMPO. Si celalalt Alocard sa-l lase care a fost cel de pana de curand.Si daca acel vechi le pare turcilor ca are tarife prea ieftine,il puteau face cu o perioada de valabilitate mai scurta.De exemplu mie-mi convine vechiul sistem de tarifare mult mai mult, chiar daca ar avea o perioada activa ceva mai scurta,dar eu sun aproape exclusiv in retea si ABSOLUT n-am nevoie de acest prostesc,pt.mine,tarif unic. Ce ziceti?...
0