43

Curățenie după reparație – ce am învățat după o experiență reală

Salut tuturor. Dacă ați trecut recent printr-o renovare, probabil știți deja că partea cea mai obositoare începe după ce meșterii pleacă: curățenia.

La început credeam că o zi de muncă e suficientă. Am cumpărat soluții, am scos aspiratorul și m-am apucat de treabă. După câteva ore era clar că nu merge: praful de construcție se ridica în aer și se așeza din nou, iar urmele de vopsea și silicon erau foarte greu de curățat.

Am început să citesc despre curățenia profesională și am înțeles că există o diferență mare între o curățenie normală și una după reparație.

De ce este dificilă curățenia după renovare:

• praful fin intră în toate zonele;
  • urme de adeziv, vopsea sau ciment;
  • suprafețe sensibile care pot fi zgâriate;
  • nevoie de echipamente puternice.

După ce am pierdut deja mult timp, am decis să apelez la o echipă specializată în curățenie profesională. Sincer, a fost una dintre cele mai bune decizii.

Au venit cu aspiratoare industriale, produse speciale pentru geamuri și soluții care nu afectează mobilierul. În câteva ore tot spațiul era curat, fără praf și fără mirosuri puternice.

Ce am realizat după această experiență: uneori încercăm să economisim bani făcând totul singuri, dar în realitate pierdem timp și energie. O echipă profesionistă știe exact ce trebuie făcut și rezultatul este mult mai bun.

Dacă cineva caută recomandări sau a trecut prin ceva similar, chiar sunt curios ce experiențe aveți.

0