53

Cum alegi corect o firmă de curățenie în Chișinău – experiență reală

Salut tuturor. Scriu acest mesaj pentru că recent am trecut printr-o situație care cred că e familiară multora: după renovare sau o perioadă aglomerată, apartamentul arată ok la prima vedere, dar când începi să cureți realizezi cât de multă muncă este de fapt.

Eu am încercat inițial să fac totul singur. Am petrecut aproape două zile ștergând praf, spălând geamuri și încercând să scap de urmele de construcție. Problema este că praful fin rămâne peste tot – pe mobilă, în colțuri, pe calorifere și chiar în dulapuri. Cu cât ștergeam mai mult, cu atât apărea din nou.

Atunci am început să caut informații și să citesc experiențele altor persoane. Am realizat că o curățenie profesională nu înseamnă doar cineva care vine cu o cârpă și un mop, ci o echipă care folosește echipamente industriale și produse specializate.

La ce trebuie să fii atent când alegi o firmă:

• echipamente profesionale, nu aspirator casnic;
  • produse speciale pentru diferite suprafețe;
  • experiență în curățenie după reparație;
  • punctualitate și organizare;
  • rezultat vizibil, nu doar superficial.

După mai multe recomandări am ales o echipă care oferă servicii profesionale de curățenie în Chișinău. Diferența s-a văzut imediat: au venit pregătiți, au lucrat organizat și au curățat inclusiv zonele dificile unde eu nu reușeam.

Ce m-a impresionat a fost atenția la detalii: geamurile fără urme, suprafețele lucioase fără zgârieturi și eliminarea completă a prafului fin. Practic, apartamentul arăta ca nou.

Cred că mulți subestimăm cât timp și energie consumăm încercând să facem singuri o muncă ce poate fi realizată mult mai eficient de profesioniști.

Voi cum procedați? Preferati să faceți singuri curățenia sau apelați la firme specializate?

0