32

Raport preț-calitate la livrare flori în Chișinău – ce alegeți?

Bună ziua tuturor. Deschid această discuție pentru că observ că în Chișinău sunt tot mai multe servicii de livrare flori, dar diferențele de preț sunt destul de mari și nu întotdeauna este clar de ce.

Am nevoie de un buchet pentru o ocazie importantă și vreau să aleg corect. Nu mă interesează doar prețul cel mai mic, ci mai ales raportul dintre cost și calitate. Prefer să plătesc puțin mai mult dacă florile sunt proaspete, aranjamentul este îngrijit și livrarea este punctuală.

Am analizat mai multe site-uri și mi s-a părut interesant https://missflowers.md/, deoarece buchetele par elegante și destul de bine structurate, fără combinații haotice. Totuși, aș vrea să știu dacă prețurile reflectă într-adevăr calitatea.

Cei care ați comandat online în Chișinău, ați fost mulțumiți de ce ați primit comparativ cu ce ați plătit? Florile rezistă mai multe zile? Arată în realitate la fel ca în imagini?

Cred că această discuție poate fi utilă pentru mulți dintre noi care vrem să evităm surprizele neplăcute și să facem o alegere informată.

0