Experiența mea recentă cu livrare flori în Chișinău
Salut. M-am gândit să scriu aici experiența mea, poate ajută pe cineva care caută un serviciu bun de livrare flori în Chișinău.
Zilele trecute am avut nevoie urgentă de un buchet pentru ziua unei persoane apropiate. Nu puteam ajunge personal și am decis să comand online. Recunosc că am fost puțin sceptic, pentru că nu știi niciodată cât de reale sunt pozele de pe site-uri.
După ce am comparat mai multe opțiuni, am ales să comand de pe https://missflowers.md/. Mi-a plăcut că designul buchetelor este mai minimalist și elegant, fără combinații stridente sau prea încărcate.
Procesul de comandă a fost simplu: am selectat buchetul, am completat datele de livrare și am primit confirmare rapid. Ceea ce m-a interesat cel mai mult era dacă buchetul va arăta ca în fotografie și dacă livrarea va fi punctuală.
Pot spune că în cazul meu experiența a fost pozitivă. Buchetul a ajuns la timp, florile erau proaspete, iar aranjamentul foarte apropiat de cel prezentat pe site. Nu au existat diferențe majore, ceea ce mi se pare foarte important.
Desigur, fiecare poate avea experiențe diferite, dar din punctul meu de vedere, serviciul a fost ok. Dacă mai sunt persoane care au comandat de acolo sau din alte părți, ar fi interesant să comparăm experiențele.