397

Agenția de publicitate Itmedia

Publicitatea contextuală pe Google/Yandex

Vom crea fluxul continuu de clienți noi, vom, asigura departamentul de vânzări cu cereri, vom mări traficul site-ului. Posibilitatea de a vinde rapid produsul/serviciul și monitoringul complet al cheltuielilor financiare nu sunt singurele avantaje ale publicității contextuale..

Avantajele publicității contextuale

Anunțul va fi văzut

doar de acei utilizatori, care sunt deja interesați în produsele și serviciile dumneavoastră. Puteți alege regiunea și timpul afișării publicității pentru atragerea publicului-țintă.

Rezultatul rapid

Nu va trebui să așteptați câteva luni pentru obținerea rezultatului și profitului. Clienții vor veni deja mâine!

Lista nelimitată

puteți folosi o listă nelimitată de cuvinte-cheie pentru promovarea publicității dumneavoastră.

Cadoul

Analiza concurenților dumneavoastră direcți drept cadou!

Avantajele promovării SMM

Acoperirea largă

Deja azi publicul rețelelor de socializare e mai mare față de cel al televiziunii.

Loialitatea clienților

SMM poartă un caracter discret și e perceput de utilizatori nu ca o publicitate, dar ca un bloc de noutăți.

Concepții creative

Ne ocupăm de generarea ideilor creative pentru promovarea brandului în mediile de socializare și alegem modalități de a livra acest conținut publicului-țintă.

Randament

Randamentul conturilor noastre publicitare este de minim 200%. Bugetul dumneavoastră e în mâini sigure.

Avantajele promovării SEO

Lipsa unui buget

Spre deosebire de alte canale de promovare, pentru promovarea SEO în Moldova nu e nevoie de un buget publicitar, prețul serviciului fiind unica cheltuire

Un rezultat pe termen lung

În alte tipuri de promovare, dacă vi se termina bugetul, anunțurile dumneavoastră dispar. În promovarea SEO, rezultatul e suficient pentru cel puțin doi ani.

Încredere

Încrederea în rezultatele căutării organice (SEO) e mai mare, deseori utilizatorii special omit anunțurile și trec la rezultatele căutării organice

Cel mai avantajos canal de promovare

Lipsa bugetului și un rezultat suficient pentru cel puțin 2 ani localizează promovarea SEO în fruntea canalelor de promovare după randament.

DEZVOLTAREA DE LANDING PAGE (A PAGINII DE ATERIZARE)

Creăm Landing page-urile la comandă. Dumneavoastră doriți să primiți rezultatul maxim? Fiecare proiect este supus unui audit de către marketologul nostru, introducem corective, îmbunătățim calitățile de vânzare, veți primi landing page care va asigura vânzările!

Dezvoltarea site-urilor de orice dificultate

Folosim tehnologii performante în dezvoltarea site-urilor. Lucrăm cu framework-uri, CMS populare precum WordPress, Joomla, Tilda. Dezvoltăm site-uri scrise de la zero la comandă în Moldova, Rusia, Europa și America. În acordul despre dezvoltarea site-ului sunt clar indicați termenii, și noi întotdeauna le respectăm! 

Promovarea online în Chișinău, Moldova

0