828

Sanatate: Cel mai rapid test care iti arata ca ai corpul plin de toxine

In ziua de azi fiecare dintre noi consuma zeci de tipuri de compusi chimici. Unele dintre ele sustin procesele naturale ale vietii, dar altele un metabolism lent, contaminand celulele sau oxidandu-le, ceea ce duce la imbatranire.

foto: pixabay.com/ro

Aceste substante chimice se gasesc sub numele de toxine. Din pacate, nu exista aproape nici o modalitate de a fi evitate. Toxinele se acumuleaza in corpurile noastre de ani de zile. Ele vin cu alimente si apa, aerul din jurul nostru si produsele cosmetice din viata noastra de zi cu zi. Chiar daca mananci sanatos, nu este exclus ca in corpul tau sa se acumuleze cantitati de toxine, scrie https://doctorc.ro

Exista unele semne si simptome de baza care ne pot ajuta sa intelegem ca corpul nostru acumuleaza mai multe toxine. Unele dintre aceste simptome includ dureri de cap, tulburari de somn, crampe, eruptii cutanate, acnee, edem, durere la nivelul articulatiilor. Lista poate deveni destul de lunga.


Iata care sunt principalele semne care indica acumularea de toxine in corpul nostru. 

Constipatie

Intestinele indeparteaza in mod natural deseurile din organism. Daca v-ati constipat si mergeti la baie in mod neregulat, acest lucru se datoreaza faptului ca toxinele sunt acumulate in organism. 

Respiratia urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare intotdeauna semnaleaza o problema de sanatate in organism. 

Puteti sa va spalati pe dinti in mod regulat, sa mestecati guma, sa tineti in gura bomboane de menta, pana cand nu gasiti cauza exacta a problemei adevarate nu veti scapa de ea. Acest lucru ar putea fi un semn ca ficatul si colonul sunt coplesiti de toxine si nu le poate elimina cu promptitudine. 

Sensibilitate la mirosuri puternice

Dacă esti gravida, ati putea presupune ca aceasta intoleranta se datoreaza unei supraincarcari toxice a organismului. Este posibil sa se manifeste o sensibilitate ridicata la diverse arome atat usoare cat si mai puternice cum ar fi parfumuri, lipici si altele. 

Excesul de greutate / umflare

Nu numai consumul de alimente daunatoare poate duce la umflare si obezitatea. Unele toxine, cum ar fi pesticidele sunt depozitate in celulele adipoase. Acest lucru reduce considerabil posibilitatea de a pierde in greutate. 

Dureri musculare

Daca aveti dureri musculare, fara a fi supus unor sarcini grele, se poate constata ca organismul reactioneaza la saturatie cu toxine. Durerea si rigiditatea apar deoarece muschii nu primesc nutrientii si energia de care au nevoie pentru a functiona corect.

Citeste si alte articole despre sanatate pe bewoman.ro

0