740

Usile glisante, metoda excelenta pentru a castiga spatiu in casele mici

Usile glisante moderne, o idee excelenta pentru camerele mici. Oricine isi construieste o casa se confruntă cu decizia de a alege ușile potrivite pentru camerele particulare, în special pentru cele în care nu are spațiu pentru o ușă clasică.


În afară de ușile clasice de interior, ale căror pânze se deschid în cameră, există și uși glisante care alunecă în fața sau în perete.

Usile glisante moderne, o idee excelenta pentru camerele mici
Aceste uși sunt o soluție deosebit de practică în camere mici, cum ar fi toalete pentru oaspeți, dulapuri sau bucătării mici. Cu o ușă glisantă, instalarea rafturilor, dulapurilor normale sau cele de bucătărie nu mai este o problemă, deoarece spațiul care altfel va fi necesar pentru a deschide ușa rămâne liber.

Vezi aici mai multe noutati despre case moderne

Când doriți o bucătărie deschisă, dar mirosul de gătit nu trebuie să se răspândească în întreaga casă, plasarea unei uși glisante între bucătărie și sufragerie este o soluție optimă. În timpul gătirii, ușa este închisă și se deschide atunci când se servește pentru a va bucura de toate avantajele bucătăriei deschise. Ușile glisante din sticlă sunt deosebit de potrivite oriunde sunt necesare zone rezidențiale deschise și luminoase.

Dacă va orientati la o ușă glisantă, puteți alege între două opțiuni. Când se deschide, se poate deplasa în fața peretelui folosind o șină sau poate intra direct într-o nișă in perete, astfel încât atunci când este deschisă, dispare complet în perete.
Dezvoltatorii ar trebui să discute această oportunitate cu constructorii sau cu arhitecții din timp, chiar și în faza de proiectare, ca să fie luate în considerare la construirea zidului.

Uși glisante din lemn și sticlă

Cel mai mic spațiu salvează ușile glisante, a căror pânză dispare în perete atunci când acestea sunt deschise. Acest lucru permite de asemenea utilizarea în fața peretelui
Producătorii de uși oferă modele glisante interioare de un design diferit, astfel încât să se potrivească perfect cu stilul de mobilier și cu celelalte uși din casă. Prin urmare, există o alegere între elementele de design clasic, motive ultramoderne sau lucioase. Toate ușile glisante din lemn sunt disponibile cu un finisaj extrem de rezistent la impact, cu o suprafață vopsită sau cu furnir natural.

0