300

Tot ce trebuie să știi când închiriezi Toyota Prius la justrent.md

Nișa de mașini hibride din în Moldova ia amploare în ultimii ani. Printre cele mai atrăgătoare oferte sunt din gama mașinilor Toyota și anume Prius domină în preferințele celor ce aleg să închirieze un automobil în Chișinău. Când vorbim despre Toyota Prius, ținem minte niște aspecte importante și anume:  1. Dispune de un motor hibrid extrem de econom. 2. Este o mașină foarte fiabilă. 3. Deși este o mașină din clasa compactă, este foarte spațioasă.

Exteriorul mașinii

Aspectul la Toyota Prius este destul de excentric, dar este și semnul distinctiv al modelului japonez. Se atrag atenția asupra farurilor în formă de bumerang, barei de protecție față cu fantă îngustă a grilei, capota convexă, precum și luminile din spate de configurație verticală. Prius este în contrast puternic cu restul gamei Toyota în ceea ce privește designul său îndrăzneț.

Interiorul

Tabloul de bord este montat chiar în mijloc deasupra bordului. Sistemul infotainment este complex. De exemplu, există un indicator al nivelului bateriei, un indicator al modului de conducere și un computer de bord. De asemenea, merită remarcată proiecția vitezometrului pe parbriz, care vă permite să nu fiți distras de la drum atunci când conduceți cu viteză mare. Pe consola centrală, puteți vedea un complex multimedia cu un afișaj mare și comenzi tactile. Sistemul acceptă sincronizarea cu dispozitive mobile și prin cablu USB, unele mașini dispun de o cameră cu vedere din spate și navigație.

Scaunul șoferului este confortabil și are o gamă largă de reglaje de bază, așa că nu ar trebui să existe probleme cu plasarea la volan. Bancheta din spate poate găzdui trei persoane cu suficient spațiu pentru genunchi și cap.


În mișcare Toyota Prius este echipată cu:

Sistem hibrid benzină-electric: motor 1,8 litri + motor electric. Puterea totală este egală cu 122 de cai putere. CVT. Dinamica hibridului japonez este destul de decentă și vă permite să vă simțiți încrezători în ritmul urban, ținând pasul cu fluxul general. Motorul este receptiv și accelerează rapid cu până la 80 de kilometri pe oră, iar la viteze „peste o sută”, se simte și un anumit potențial. Consumul de combustibil este plăcut surprinzător. În special, în oraș, consumul de benzină este rareori capabil să depășească 5 litri la 100 de kilometri.

Prius-ul este plăcut de condus, volanul este informativ și receptiv, însă datorită suspensiei sale moi, la viraje poți simți lipsa aderenței cu asfaltul, astfel e mai bine să adaptați viteza de intrare în curbe din timp.


Rezumat 

Toyota Prius rămâne chiar și astăzi o mașină destul de high-tech, ce nu prea găsește concurenți în gama sa de prețuri. Interiorul încăpător și funcțional, consumul modest de combustibil și prețul chiriei auto, sunt un atu puternic când decideți să luați în chirie Toyota Prius în Chișinău.

Pentru orice detalii vizitați site-ul nostru https://justrent.md/, sau apelați la numărul de telefon +373 60 261 261. Avem o gamă variată de mașini în chirie în Chișinău pentru toate gusturile și buzunarele.

0