244

Serviciile de chirie auto în Chișinău, de la 11 euro pentru clasa econom.

Serviciile de chirie auto în Chișinău sunt variate, unele pornesc de la 11 euro pe zi, iar altele ajung și la 200 euro pe zi. Dacă resursele financiare sunt limitate, va trebui să vă mulțumiți cu mașinile din clasa econom. Asta nu înseamnă că este dificil să alegi un model decent în acest segment. La carsrent.md avem o gamă variată de mașini din clasa econom, compact, mașini dinamice și suficient de încăpătoare pentru călătorii în oraș, care oferă și posibilitatea mereu de a găsi un loc de parcare.
Dacă îți dorești confort și mijloacele îți permit să iei o mașină din clasa lux, și nu poți să reziști tentației de a închiria un crossover confortabil, luxos, încăpător, cu interior din piele, atunci BMW X5 4x4 este varianta perfectă. Îl poți alege pentru excursii confortabile în oraș, aventuri romantice sau călătorii de familie. 

Deci, pentru a decide ce mașină să îți iei în chirie, ar trebui să îți răspunzi la următoarele întrebări:

Câți bani sunt disponibili? Pentru cât timp se va închiria mașina? Câți pasageri și ce nivel de echipare va avea mașina? Cât de puternică și de controlabilă ar trebui să fie o mașină?

Dacă ai careva dubii sau nu știi să răspunzi la unele din întrebările de mai sus, atunci carsrent.md este la dispoziția ta pentru a te ajuta, tot ce e nevoie e să completezi formularul de chirie auto pe site-ul nostru carsrent.md sau să soliciți orice informație cu privire la chiria auto la numărul de telefon +373 60 251 251.

0