1457

Etop.MD - Cel mai bun magazin de utilaje de construcție în Moldova

In magazinul ETOP gasesti utilaje de construcție profesionale, intr-un asortiment vast și la cele mai avantajoase prețuri în Moldova.  

Brandul ETOP a apărut din necesitatea clienților de a le oferi servicii calitative și oferte unice de vînzări a brand-urilor cu renume internațional. Baza succesului ETOP a fost întotdeauna disponibilitatea de a răspunde cerințelor pieței, pentru a oferi consumatorilor soluții la cheie. Ceea ce a început acum 11 ani ca o afacere mică, cu un singur angajat, s-a transformat acum într-o companie complexă, axată pe dezvoltare continuă, care oferă o gamă largă de generatoare și utilaje pentru construcții, ceea ce înseamnă că mereu avem ceva de oferit!  

Suntem distribuitori la brand-uri de renume precum: IMER, BISONTE, TITAN, MIKASA, MARUZEN, ROTAIR, CONDOR, SVELT, GENERAC, SDMO, SENCI, KATANA, SUBARU, TECKNOPLAST, LEGA, MONTOLIT etc. Pe parcursul anilor am acumulat o vastă experiență atît în importul și distribuirea produselor cît și în domeniul serviciilor de montaj. Ne plac provocările și știm că doar prin muncă vom avea clienți mulțumiți. Facem ceea ce ne place! Tot ce îți oferim e doar adevărul. Nimic mai mult!

0