448

Momentul în care un tînăr este snopit în bătaie, filmat de martori (VIDEO)

Momentul în care cei doi tineri au fost snopiți în bătăi în centrul Chișinăului, de către șapte indivizi beți, a fost filmat de cîțiva martori. 

Din imaginile postate pe o rețea socială se vede cum indivizii îi lovesc cu picioarele pe cei doi tineri, iar la un moment dat persoanele care au filmat incidentul s-au apropiat de tineri. Cel mai probabil ei au fost cei care au au chemat ambulanța și poliția. 

Cazul a avut loc joi, în Parcul Catedralei. Cei șapte indivizi i-au bătut pe doi tineri din motiv că aceștia ar fi refuzat să le dea bicicletele cu care se plimbau. Unul dintre băieții bătuți a ajuns ulterior la spital în stare gravă, fiind internat la terapie intensivă. Amicul acestuia s-a ales cu lovituri mai puține și a reușit să fugă. 

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism. În timp ce avocatul familiei băiatului care a ajuns la spital, Ion Vîzdoagă, spune că, potrivit declarațiilor victimelor, indivizii au vrut să le fure bicicletele, astfel, acțiunile lor trebuie calificate drept tîlhărie, nu huliganism.

tv8.md

0