Un şofer și-a distrus mașina într-o groapă din Chișinău (VIDEO)
S-a ales cu roată de la microbuz distrusă și cu motorul avariat după ce a dat cu vehiculul într-o groapă săpată de drumari.
A pățit-o un șofer din capitală, care se plînge că în zonă nu erau indicatoare care să avertizeze că se fac lucrări de reparație.
![]()
Muncitorii de la Exdrupo spun, însă, că au pus semnalizatoare, însă tot șoferii ar fi cei care le dau jos.
Totul s-a întîmplat în jurul orei șase dimineața, pe stradă Calea Basarabiei din Capitală. Șoferul dubiței pline cu produse alimentare, care urmau să ajungă la Orhei, a ajuns cu vehiculul într-o groapă.
Conducătorul auto spune că mergea regulamentar și avea 50 de km/h. În fața gropii, cu o lățime de cîțiva metri, ar fi fost un semnalizator, însă, potrivit martorilor, aseară, un șofer s-a izbit cu mașina de el, așa că indicatorul s-a prăbușit.
Incidentul a făcut ca mașina să nu mai urnească din loc.
Vadim Bobicov: „Anvelopa trebuie aruncată, asta nu se repară. La 2.000 de lei costă un disc. S-a defectat o parte a motorului. S-a scurs uleiul, înseamnă că a fost o lovitură puternică”. Serghei Banacovschi, șeful serviciului de transport al companiei: „O să apelăm în judecată, trebuie să fie un semn. Aceste obiecte nu se văd noaptea”.
Muncitorii de la Exdrupo, care se ocupă de lucrări, au o altă versiune. Ei ar pune idicatoare rutiere, însă șoferii ar fi cei care le răstoarnă.
„Erau indicatoarele din plastic și îngrădit. Noaptea am primit apel că indicatoarele sînt aruncate într-o parte. Am venit și le-am pus la loc. Acum cred că iar așa s-a întîmplat”.
Marcajele ar fi lipsit, întrucît martorii spun că muncitorii le puneau abia azi-dimineață.