1691

În curând va fi propusă o candidatură pentru noul șef la Moldovagaz

Șeful statului, Igor Dodon, a declarat că, săptămâna viitoarea, ar putea fi propusă de Guvern o candidatură pentru un nou șef la Moldovagaz. El a adăugat că aceasta candidatură va fi coordonată neapărat cu compania energetică din Rusia - Gazprom. Declarațiile au fost făcute la emisunea „Moldova în direct” de la postul public.

În acest sens, Igor Dodon spune că există o șansă reală pentru un preț redus la gaze naturale: „Mai întâi ne clarificăm cu ce se întâmplă în interiorul Moldovagaz, să vedem ce rezerve avem, și apoi încerc să obțin o reducere de la Gazprom la gazul livrat pentru Republica Moldova”.

Amintim că, Moldovagaz a intrat anterior în vizorul Guvernului Sandu. Prim-ministra s-a arătat nemulțumită la una din ședințele Cabinetului de miniștri că administrația a cupărat jeep-uri și alte automobile de lux.

Este de menționat că, în prezent, interimatul funcției de director al acestei instituții este asigurat de vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie SA „Moldovagaz”, Iacov Cazacu, astfel încât să nu fie întreruptă activitatea.

realitatea.md

0