721

Traficul rutier pe strada Ciuflea din Capitală va fi sistat

Traficul rutier pe strada Ciuflea din capitală, pe porțiunea dintre strada București și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, va fi sistat începând de mâine și până luni, 17 iunie, pe ambele sensuri de circulație. Potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, aici urmează a fi desfășurate lucrări de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul unui proiect finanțat de BERD și BEI.

În aceste condiții rutele de troleibuz nr. 2 și 22, dar și rutele de autobuz 5 și 46 își vor modifica traseul și vor circula pe strada Tighina.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. 31 August 1989, intersecție cu str. Ciuflea, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

În perioada sistării circulației pe str. Ciuflea, direcția spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (14.06 – 15.06.2019):

Troleibuze:

Ruta nr. 22:

Tur: de pe bd. Dacia pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, str. Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit;

Retur: – pe traseul stabilit.

Ruta nr. 34: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuze:

Ruta nr. 5:

Tur: de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Retur: – pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46:

De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

În perioada sistării circulației pe str. Ciuflea, direcția spre bd. Dacia (16.06 – 17.06.2019):

Troleibuze:

Rutele nr. 2, nr. 22:

Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Tur – pe traseele stabilite.

Ruta nr. 34: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuze:

Ruta nr. 5:

Retur: – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;

Tur – pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

radiochisinau.md

0