579

Legendarul Tim Rice vine la Chișinău

Vineri, 17 mai 2019 la Filarmonica Națională va avea loc o seară de excepție cu prezența legendarului Tim Rice, laureat al premiilor Emmy, Grammy, Oscar,  unul din doar cei 50 de artiști listați de EGOT. 

Tim Rice e cunoscut pentru Jesus Christ Superstar, Evita, The Wizard of Oz, Aladdin, Beaty and the Beast, The Lion King.  A colaborat cu Elton Jonn, ABBA, Ennio Morrricone, Andrew Lloyd Webber. Numele sau este inscripționat pe Aleea Celebrităților de la Hollywood, iar hiturile pentru care le-a scris sunt adorate în toată lumea. 

Tim vine la Chișinău în compania lui Tony Hawks, autorul bestsellerului “Jucând Tenis cu Moldovenii’, după care a fost produs și filmul cu același nume. Scriitor, actor, bard, Tony Hawks este și un umorist fenomenal, îndrăgit pentru totdeauna de cei care au șansa de a savura din show-urile lui. 

Vedetele locale vor delecta publicul cu coveruri pe cele mai cunoscute hituri ale lui Tim Rice, Cristina SCARLAT, Geta BURLACU, Pasha PARFENI și Aliona MOON, Vitalie TODERASCU, Serj Kuzzencoff, Vladimir FOTESCU, Aliona TRIBOI, Anatol DURBALA și TeoVoice vor alimenta sinergia acestei seri moldo-britanice.  

Evenimentul va fi în engleza, iar fondurile colectate vor fi direcționate pentru construcția unei săli de reabilitare a copiilor cu disabilități din Moldova. 

Organizatori: Tony Hawks Centru cu suportul oficial al Ambasadei Britanice la Chişinău

Parteneri online:  Simpals

0