1380

Evgheni Ceban are nevoie de ajutorul vostru

Când îl cunoști pe Evgheni Ceban, nu-ți vine a crede că, de câțiva ani, luptă cu cancerul sistemului limfatic sau limfomul Hodgkin. Acest tânăr activ și foarte motivat te cucerește prin optimism, dragostea de viață și voință.  

În ciuda faptului că, la 9 ani, Jenea și-a pierdut parțial auzul, până la vârsta de 25 ani el a reușit să absolvească două facultăți în domeniul finanțelor și turismului, iar în prezent face masteratul. Jenea se implică activ în sport și a obținut rezultate bune în volei. În plus, Evgheni este poliglot — vorbește fluent 4 limbi și mai studiază alte 2 limbi.

Jenea a început lupta împotriva limfomului în 2016, după care a primit acest diagnostic teribil. În 2018, după 10 cursuri de chimioterapie și 20 de cursuri de radioterapie, a început remisiunea. Dar iată că acum 2 luni boala s-a întors. Cu ceva timp în urmă, în cavitatea dintre plămâni a fost localizată tumoarea, de la care a pornit totul. 

Clinica Medical Park din Turcia, unde Jenea a fost supus unui examen mai devreme, este dispusă să-l ajute. Doar că este nevoie de 137.000 de dolari pentru a continua tratamentul. Familia și prietenii lui Jenea nu sunt în stare să achite acest tratament costisitor, de aceea solicită ajutorul tuturor celor care le pasă.

Puteți face donații pentru a-l ajuta pe Jenea prin intermediul site-ului caritate.md pe linkul următor.

Sau puteți transfera fonduri direct lui Jenea:

Numărul cardului Sberbank: 4082081023112303692 

Destinatar: Evgheni Ceban


0